Design și tipărirea mapelor

Design și tipărirea mapelor

   Mapa – este un articol destinat pentru păstrarea documentaţiei. Mapele cu imprimeu sunt folosite pentru păstrarea documentelor importante, de asemenea pot fi folosite ca material publicitar.

   Mapele pot fi executate din următoarele materiale:

  • Hîrtie – mapele din hîrtie sunt potrivite pentru prezentaţii şi expoziţii. In ele puteţi pune liste de preţuri, pliante publicitare şi cărţi de vizită.
  • Plastic – mapele de plastic sunt potrivite pentru păstrarea documentelor întrucît sunt rezistente la uzare.
  • Carton – mapele din carton cu logotip se vor potrivi pentru promovarea companiei sau a unei acţiuni publicitare sau prezentări.
  • Piele naturală şi artificială – se potrivesc de minune pentru semnarea documentelor, vor arăta elegant şi stilat ceea ce va conferi şi mai multă autoritate companiei.
  •  Din hîrtie  cu design individual.

   Producerea mapelor nu va lua mult timp – trebuie doar să vă expuneţi  cerinţele şi să plasaţi comanda. Luînd în calcul posibilităţile noastre tehnice şi a utilajului modern implicat în procesul de producţie aceasta nu ne va lua mult timp. Asamblarea mapei se produce manual, pentru a evita rebutul, cu toate acestea  în termeni vă veţi putea ridica comanda şi veţi reuşi să vă reprezentaţi compania la cel mai înalt nivel. 


COMANDA ONLINE                       VEZI EXEMPLELE

 

Comandaţi la tipografia Imona Grup efectuarea mapelor şi noi vom executa comanda d-stră în cel mai scurt timp!