Tipărirea și design-ul formularelor

Tipărirea și design-ul formularelor

   Formularul este unul din tipurile de produse poligrafice cu format strict, în care se conţine blocul cu logotipul şi datele de contact ale companiei cu design corespunzător stilului companiei. Formularul este un element important al stilului corporativ şi se află pe aceeaşi treaptă cu cartea de vizită.

   Formularele le sunt necesare întreprinderilor pentru expedierea ofertelor comerciale, pentru corespondenţa de afaceri, recipise, propuneri şi recomandări. La moment aproape toate întreprinderile utilizează formularele în scopurile sus numite. Formularul este de asemenea şi un purtător de publicitate, prima cunoştinţă a companiei cu viitorii parteneri începe anume cu formularele.

   Pe formularul întreprinderii scrieți scrisori, încheiați contracte, cu ajutorul scrisorii scrise pe formularul companiei comunicaţi cu partenerii, respondenţii şi colegii.

   Producerea formularelor este executată cu utilaje poligrafice avansate – offset sau digitale. Hîrtia poate fi simplă, cretată sau de elită, reliefată. Imprimarea offset a formularelor garantează calitatea lor, imprimarea digitală – operativitatea.

 

COMANDAŢI ONLINE                            VIZUALIZAŢI PORTOFOLIUL DE PRODUSE POLIGRAFICE

 

Împreună cu specialiştii calificaţi de la tipografia Imona Grup veţi crea un design inedit al formularelor d-stră!