Publicitate outdoor pe străzile din Chișinău

Un avantaj foarte mare al publicității Outdoor este că agentul de publicitate nu trebuie să efectueze o căutare separată a publicului, nu este nevoie de a filtra potențialii cumpărători, deoarece publicitatea Outdoor este observată de fiecare. Intr-un mod foarte efectiv, ea intră în contact cu omul, cînd circulă în transport sau pe jos pe lînga această publicitate.

  Exista foarte multe metode de oformare a imaginii publicitare. Un design reușit transformă publicitatea intr-o capodoperă a artei. Cu cit publicitatea este mai creativă, luminoasă și originală, cu atît mai multe priviri ale publicului ea adună. În consecință cu aceasta, crește numărul publicului, clienților potențiali, crește cererile pentru produsul sau serviciul promovat.

  Compania DIAMAL PUBLIC GRUP deține circa 50 de panouri (billboard) în Chișinău, de asemenea și în zona de odihnă Vadul-lui-Voda. Este una dintre cele mai dezvoltate rețele de modele publicitare, cu o acoperire completă în toate zonele Chișinăului.

  Noi vom amplasa panoul dvs publicitar în cele mai importante intersecții ale orașului, semafoare și treceri pentru pietoni, străzi aglomerate.

  Pe noi ne distinge o abordare cuprinzătoare și profesională pentru orice comandă a clientului, dar și cele mai avantajoase prețuri în Moldova. De asemenea, noi oferim servicii de design și plănuirea acțiunilor publicitare.

COMANDA ONLINE      Vezi prezentare DESCARCA CATALOGUL NOSTRU          PORTOFOLIU

Pentru o informatie mai concreta, contactați managerul nostru de vânzări.

Pentru a vedea amplasarea panourilor noastre, accesati sectiunile corespunzatoare.

LOCALIZAREA PANOURILOR                     PANOURI DE PUBLICITATE, BILBORDURI


  Contacte Diamal Public Grup SRL

  Str. Feredeului 4,
  Republica Moldova,
  Chişinău

  Tel./Fax: (+373 22) 855-955
  GSM: (+373 68) 683-900
  GSM: (+373 68) 683-913

  E-mail: diamal@inbox.ru


Pentru a vedea amplasarea panourilor noastre, accesati sectiunile corespunzatoare.