Tipărirea și design-ul cataloagelor

Tipărirea și design-ul cataloagelor

   La momentul dat tot mai multe companii de la noi din Moldova comandă cataloage cu produsele lor, în care este descris amănunţit gama de produse şi preţuri.

   Dacă catalogul este calitativ executat atunci clientului îi este plăcut să îl ţină în mâini şi să îl răsfoiască, iar fotografiile în culori vii şi intense îl ademenesc şi el doreşte cît mai repede să comande produsul. Cu ajutorul catalogului clientul poate face amănunţit cunoştinţă cu un sortiment larg de mărfuri şi servicii, pe care le oferă o companie sau alta, de asemenea un mare avantaj al catalogului îl reprezintă aceea că consumatorul poate economisi timp şi poate comanda marfa direct de la domiciliu. Ca catalogul să fie efectiv şi să fie solicitat este nevoie de o proiectare potrivită.

   Proiectarea catalogului trebuie să fie colorat şi atrăgător, de asemenea el trebuie să fie comod în utilizare. În atingerea acestui scop vă vor ajuta specialiştii tipografiei Imona-Grup, folosind cele mai bune tipuri de hîrtie, cele mai potrivite combinații de culori şi plasarea raţională a informaţiei pe pagină.

   Cu ajutorul catalogului veţi putea reţine clienții permanenţi şi ce e cel mai important veţi putea atrage un număr mai mare de clienţi noi, ceea ce vă permite să vă dezvoltaţi intens. Imprimarea periodică a catalogurilor aduce aminte despre existenţa companiei, de asemenea, informează despre lărgirea sortimentului de produse, despre schimbările de preţuri, reduceri şi acţiuni de promovare. Toate acestea vor avea un efect cît se poate de pozitiv asupra creşterii gradului de credibilitate faţă de compania d-stră şi creşterii numărului de vînzări.           

 

COMANDA ONLINE                       VEZI EXEMPLELE


Comandaţi imprimarea cataloagelor la tipografia Imona Grup şi împreună vom crea un design şi un stil formidabil al catalogului d-stră!