Tipărirea cupoanelor la tipografia Imona Grup

Tipărirea cupoanelor la tipografia Imona Grup

   Cuponul – este o foiţă de hîrtie care este împărţit cumpărătorilor în magazine în timpul diverselor acţiuni de promovare. Cuponul poate fi imprimat pe una sau pe ambele părţi, uneori poate avea perforare adăugătoare. Cupoanele pot fi împărţite manual, expediate prin poştă sau puse în pachet împreună cu alte materiale publicitare, mai mult de atît, ele pot fi ultimul lucru care influențează alegerea produsului sau serviciului d-stră.

   Cu ajutorul cuponului consumatorul poate face economii, îndeplinind condiţiile acţiunii de promovare (cumpărînd anumite produse).

   La tipografie Imona-Grup dotată cu cel mai modern utilaj puteţi comanda imprimarea cupoanelor de diferite dimensiuni.

   Imprimarea cupoanelor se execută prin diferite metode:

   La tipografia noastră puteţi comanda imprimarea cupoanelor de diferite dimensiuni, cu ajutorul cuponului veţi determina clientul să vă cumpere produsul sau serviciul care este prezentată pe cupon – doar reducerile şi pînă acum este cea mai efectivă metodă de influenţă asupra consumatorului.

   Cu ajutorul cupoanelor veţi atrage mulţi clienţi noi, iar pe viitor ei pot deveni clienţi permanenţi, ceea ce va aduce profit şi dezvoltare companiei d-stră.


COMANDA ONLINE                      VEZI EXEMPLELE

 

Comandaţi la tipografia noastră o tiparire calitativa a cupoanelor!