Tipărirea biletelor în Moldova

Tipărirea biletelor în Moldova

   Biletele sunt necesare pentru organizarea unor acţiuni cu plată: expoziţii, concerte, spectacole teatrale şi de circ, în parcurile de distracţii pentru vizitarea atracţiilor ş.a. de asemenea cu ajutorul biletelor puteţi duce evidenţa pentru documentare. Pentru ca timbrele biletelor să nu se piardă le puteţi lipi în cărticelele pentru bilete.

   Biletul poate fi atît o invitaţie la o petrecere închisă, fourchette, club, sărbătorirea unei zile de naştere sau căsătorii. În acest caz succesul depinde în mare parte de lucrul designerului, alegerea unei forme de executare originale: stampare, ştanţare, decupare suplimentară.

   Biletele au cîteva particularităţi distinctive:

  • Perforare pe margine pe linia de rupere. Se utilizează pentru trecerea controlului. Elementele dispensabile adăugătoare ale biletului se comandă în calitate de tichet, de asemenea şi pentru.
  • Personificarea. Se vor potrivi de minune pentru petrecerile închise şi festivităţile personale.
  • Protecţie contra falsificare.

    Există mai multe tipuri, de la simplu la complex (vopsea aurie, stampare, abţibilduri sau filigrane). Tipografia noastră poate imprima biletele atît pe o parte cît şi pe ambele. Pentru imprimarea biletelor utilizăm imprimarea digitală şi imprimarea offset, în dependenţă de tiraj.

    De asemenea puteţi comanda publicitate colorată pe bilete. În timpul prelucrării post-tipar al biletelor producem laminarea mată sau lucioasă, numerotarea, personalizarea şi perforarea lor. 


 

COMANDA ONLINE                                VEZI PORTOFOLIU DE LUCRARI


Comandind bilete la tipografia Imona Grup veti ramina uimiti de calitatea lucrarilor efectuate!